After Wax Body Oil - Granaatappel

Artikelnummer: E524
Beschikbaarheid: Nu Bestellen - Direct leverbaar

Body Oil Granaatappel bij het ontharen 

Holiday After wax Body Oil - Granaatappelis speciaal geformuleerd om een weldaad van eigenschappen te combineren in één enkel product. De Body Oil - Granaatappel is gebaseerd op een blend van twee plantaardige oliën met fantastische zintuigelijk prikkelende eigenschappen en verrijkt met olie van Granaatappel
 
After wax Body Oil- Granaatappel geeft een perfecte nabehandeling en laat jouw huid of de huid van jouw klanten snel herstellen.

 
Body Oil - Granaatappel is natuurlijk ook ideaal als dagelijkse moisturizer voor je huid, bijvoorbeeld na het douchen. Of gebruik de Holiday Body Oil als After Sun Moisturizer na een dagje zonnebaden. Verder is de Body Oil ook heerlijk voor een Body Massage.

 

After wax Body Oil- Granaatappel, kenmerken:

After wax Body Oil- Granaatappel is verkrijgbaar in drie varianten. In een 150 ml flacon met spaardop is deze zuinig in gebruik.
  • Het verzorgt de huid bij het aanbrengen en het sluit de poriën
  • Het verwijdert ook de eventuele hars restjes van de huid
  • Uitstekende vocht-inbrengende eigenschappen.
  • Voelt niet vettig aan en laat geen residu achter op de huid.

 

 

After wax Body Oil- Granaatappel gebruik je zo:

Neem een wattenschijfje en doe daar een beetje after wax Body Oil- Granaatappel op. Wrijf de huid in met de Body Oil- Granaatappel en verwijder eventuele restjes Wax.
 
Body Oil is ook ideaal als dagelijkse moisturizer voor je huid, bijvoorbeeld na het douchen. Of gebruik de Holiday Body Oil als After Sun Moisturizer na een dagje zonnebaden. Verder is deze Body Oil ook heerlijk voor een Body Massage.
 
 
Holiday After wax Olie Body Granaatappel
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies en ons privacybeleid »