Terug

Betaalmethoden

Veilig betalenBetaalmethoden naar keuze bij Harswinkel

Betaalmethoden naar jouw keuze. In onze shop kom je bij het bestellen en afrekenen in beveiligde HTTPS omgeving terecht, de S staat voor Secure oftewel een extra veilige omgeving.

Hoe kan ik betalen?

Als je de bestelling hebt ingevoerd kunt je jouw winkelwagen afrekenen. Je komt dan in het betaalscherm. Stap voor stap wordt toegelicht wat u kunt doen. Onze betalingsmogelijkheden zijn uitgebreid en extra beveiligd. U kunt kiezen uit verschillende online betaalmogelijkheden

Hoe kan ik veilig betalen?

Dat kan uiteraard op de door jouw gekozen manier in het betaalscherm
Zodra de betaling is voldaan verpakken wij jouw bestelling en wordt deze verzonden

BANKOVERSCHRIJVING

Je kunt ook vooraf overschrijven per bank. Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling een bevestiging per email met daarin de gegevens, die je nodig hebt om de betaling te voldoen.

Let op! jouw bestelling kan enkele dagen vertraagd worden bezorgd omdat wij de bestelling verzenden als de betaling is bijgeschreven. Je ontvangt bericht zodra de betaling binnen is en de bestelling wordt verzonden. 


Afterpay bij harswinkel.nl

AFTERPAY - Betaal na ontvangst van uw bestelling

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland & Belgie) AfterPay voert voor Harswinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Harswinkel.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Het minimale bedrag voor een bestelling die u kunt betalen met Afterpay is 25 Euro. Wij rekenen Euro 2,75 per bestelling voor de administratiekosten bij Afterpay.

Betaalmethoden bij Harswinkel.nl

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Harswinkel.nl 9,3 / 10 - 377 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies en ons privacybeleid »