leden Beauty Community

Wordt Gratis lid en profiteer direct van je ledenkorting!

 
 
 

De Beauty Community is Live!

De Beauty Community is gelanceerd. Met een gratis lidmaatschap krijg je direct toegang tot een nieuwe wereld over schoonheid. 

Laat je inspireren, door het aanbod en door anderen. Ontdek de nieuwste producten. Krijg antwoord op al je vragen over Ontharen, Make up, Beauty en meer..  Ervaar hoe anderen het aanpakken of lees welke ervaringen zij hebben gehad. Krijg inzichten in de do's en don'ts. Mis geen enkel onderwerp en sluit je aan. zo vergroot je je kennis en wordt je deelgenoot in onze community.  

 

Het leuke is dat je zelf ook actief mee kunt doen. Alles mag, maar niets moet op de Beauty Community.

 
 
 
   
 
 

Hoe is de Beauty Community ontstaan?

Ik liep al een aantal jaren rond met het idee om een platform te bieden aan onze zakelijke en particuliere klanten. Een omgeving waarin je naast een bron van informatie over producten, ook met elkaar van gedachten kan wisselen. 

 

"Soms wil ik even sparren met andere ondernemers in Beauty". 

Ik was zelf regelmatig op zoek naar informatie voor mijn salon en ik miste een platform waarbij ik vakgenoten tegenkom die met dezelfde producten werkten. Ik wilde graag sparren over mijn ideetjes voor mijn salonaanbod. Ook wilde ik anderen kunnen helpen met mijn kennis en ervaring. Ik vond echter niet het platform, wat ik zocht. Mis jij dat ook als ondernemer? 

 

"Een plek om mijn ervaringen te delen en inspiratie op te doen"

Veel van onze clienten die thuis producten gebruiken zijn ook op zoek naar zo´n platform om met anderen van gedachten te wisselen en ervaringen te delen. Of om tips te krijgen en inspiratie op te doen. 

 

Dit bracht mij op het idee om deze zaken te bundelen op een ledensite. Deze Beauty Community is toegankelijk voor iedereen die lid wil worden.

Ondernemende zakelijke gebruikers kunnen aanvullend toegang krijgen tot een besloten deel van de Beauty Community. Dit deel is bestemd voor professionals zoals Schoonheidsspecialisten, Waxing en Sugaring Experts en Visagisten. 

In dat deel van de Beauty Community kun je met vakgenoten kennis en ervaringen delen. Je kunt er ook inspiratie opdoen voor je salon of praktijk.

 

Bovendien profiteer ieder lid van de exclusieve leden aanbiedingen.

 
 
 
   
 
 

Direct toegang tot jouw trainingen

Trainingsmateriaal altijd direct beschikbaar

Heb je bij ons een training gevolgd of ga je er één volgen, dan krijg je ongelimiteerd toegang tot alle informatie over die training. Zoals de theorie, de voorwaarden voor je model en het naslagwerk. Je kunt er altijd bij, dat is lekker handig.

 

Een plek waar je alles terug kan vinden

Heb je gekozen voor een totaalconcept voor je salon of praktijk?

Dan krijg je ook hiervoor automatisch toegang. In dit deel van de Beauty Community zijn volop materialen beschikbaar voor jou. Vormgegeven in verschillende stijlen, zodat er altijd een stijl is die past bij de inrichting van jouw salon.

Denk daarbij aan posters, informatieve flyers, afsprakenkaartjes, intakeformulieren en kortingskaarten. Je kunt het downloaden, printen of laten drukken zoals jij dit wilt.


Je kunt de Beauty Community van de leden direct bekijken en je kunt je daar gratis aanmelden.

naar Beauty Community 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »