GEL POLISH THERMO

Gel Polish Thermo verandert van kleur


NSC Gel Polish Thermo heeft een speciale temperatuurgevoelige formule die van kleur verandert van als de omgeving koud is, of wanneer het warmer is. NSC Gel Polish Thermo is de nieuwste trend in nagelstyling. NSC Gel Polish Thermo van La Femme is verkrijgbaar in 10 prachtige trendy kleuren. Zo kun je wekenlang genieten van een passende kleur die wisselt op je natuurlijke nagels of op je kunstnagels
 

 

Wat is Gel Polish?


Gel Polish is een Gel Nagellak.  Non Stop Color Gel Polish van La Femme blijft gegarandeerd meer dan 21 dagen zitten. De uitstekende duurzaamheid van de kleur en glans zijn ongeëvenaard, dit dankzij de Ultra High Gloss formule. La Femme Gel Polish Non Stop Color™ is gemakkelijk aan te brengen, omdat het uit zichzelf een gladde structuur creëert en in slechts 30-45 seconden uithardt onder LED- lampen en minder dan 2 minuten onder UV. Het is een veilig product, de nagelstructuur blijft onbeschadigd.


 
Behandelduur Gel Polish Thermo


De behandeling met Gel Polish Thermo is perfect voor professionele manicure of pedicure, en neemt minder dan 30 minuten in beslag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies en ons privacybeleid »