BODY SUGARING LEREN

 

Body Sugaring leren of wordt Body Sugaring Expert

Body Sugaring leren, dat kan iedereen die professioneel wil ontharen met Suikerpasta. Body Sugaring leer je bij ons uiteraard wel op een professionele manier. Wij leren jou de technieken aan, zodat je zelf na de training aan de slag kunt in je eigen salon of praktijk. Jij kunt dus ook die Expert in Body Sugaring worden.

 

 

 

Body Sugaring leren is innovatief

Body Sugaring leren is vernieuwend voor jou en jouw cllienten in jouw (toekomstige) salon. Innovatieve gebruiksklare Sugarpaste (suikerpasta) maakt het eenvoudiger om Body Sugaring in een salon toe te passen. De focus ligt dan ook op het aanleren en toe kunnen passen van Sugaring technieken en efficiënt gebruik van de Sugarpaste. Holiday Sugarpaste is dusdanig ontwikkeld dat je in staat bent om je te focussen op jouw klant en het goed uitvoeren van de sugarbehandeling en je hoeft je geen zorgen te maken over het product.  

Body Sugaring starten kan met verschillende opties 


body sugaring leren
Bekijk de opties om te starten met Body Sugaring


Jou opleiden tot Body Sugaring expert, daar maken wij ons sterk voor.

Beauty Box Cosmetics heeft in nauwe samenwerking met Holiday Depilatory SRL, de innovatieve training Body Sugaring Expert ontwikkeld. Naast een klein deel theorie besteden we vooral veel tijd aan het praktijkdeel. De sugaring technieken aanleren en uitoefenen. Daardoor kun je direct na afloop van de training aan de slag in je eigen salon of praktijk. De Body Sugaring opleiding wordt afgesloten met een certificaat van deelname, een certificaat voor in uw salon, die uw cliënten zullen waarderen. U bent dan immers de expert in ontharen met Sugarpaste.

body sugaring leren

 

 

 

 
 

Meer info over de Body Sugaring Expert trainingsdag

Body Sugaring leren doe je voor je zelf.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »