Spheric Acrylgel info

 

Spheric AcrylGel is revolutionair!

Productlancering op 30 maart 2018

Bestel nu alvast in de voorverkoopweken met 10% introductiekorting en geniet als eerste van deze nieuwste producten. Gebruik hiervoor de kortingscode: Spheric2018

 

Met Spheric AcrylGel creëer je de mooiste nagels

Spheric AcrylGel is verkrijgbaar in 6 kleurnuances, passend bij iedere nagel. Met Spheric Acrylgel maak je eenvoudig en snel een perfecte nagelverlenging of reconstructie.

Spheric AcrylGel is verkrijgbaar in tubes van 30 en 60 gram.

De kleurkeuze van de AcrylGel, bepaal je aan de hand van de kleur van het nagelbed die jouw klant heeft. Omdat de kleur per persoon kan verschillen kun je kiezen uit vijf verschillende kleuren Spheric AcrylGel. Daarmee geeft je een zeer natuurlijk effect mee aan de nagels.

 

Spheric AcrylGel voordelen:

  • Met Spheric AcrylGel, kun je eenvoudig en snel Nagels verlengen of construeren.
  • Spheric AcrylGel dark pink is direct klaar voor gebruik . 
  • Dankzij de dichte en uniforme consistentie van de Spheric Acrylgel kan dit langere tijd worden gevormd, zonder door te buigen of uit te lopen.
  • De speciale geurloze en 7-vrije formule (vrij van schadelijke stoffen) van Spheric maakt de nagel sterker, flexibeler en lichter dan traditionele Acryl nagels en/ of Gel Nagels. 
  • Het resultaat is een volledig natuurlijk effect en een zeer lange duurzame nagelverlenging of constructie die meer dan 21 dagen blijft zitten.
  • Spheric Arcylgel biedt uitstekende kwaliteit en is zeer betaalbaar
 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »