Beauty Box Academy Trainingsgids 2017-2018


Trainingsgids Beauty Box Academy

 

Mogelijk heb je plannen om te gaan starten met je eigen salon of wil je je bestaande aanbod uitbreiden. Het kan ook zijn dat je jezelf wilt ontwikkelen om een andere baan te kunnen krijgen. Met de trainingen van Beauty Box Academy maak je een goede zet.

Bij de Beauty Box Academy staan we klaar om jou daarin te begeleiden en te ondersteunen met onder meer kwalitatieve trainingen in ontharen gegeven door echte Professionals. De Beauty Box Academy is CRKBO erkend en geregistreerd. Dit staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Wij trainen, afhankelijk van het type training of workshop, individueel en in kleine groepjes. Persoonlijk aandacht staat daarin voorop. Na afloop van de training wordt je beloond met een certificaat van deelname (op naam geregistreerd). Die kun je dan in je salon plaatsen, zodat iedereen kan zien dat jij de expert bent.

 

Trainingsgids vernieuwd en uitgebreid

Welke training ga jij volgen? Bekijk de trainingsgids en de trainingskalender voor 2017-2018 je kunt deze hieronder aanklikken en downloaden. De trainingsgids is aangevuld met nieuwe trainingen en workshops. De eerste trainingen zijn al geboekt. 

Enkele highlights uit de trainingsgids:

 

Body Sugaring Expert

Je leert dan ontharen met Holiday Sugarpaste, dit is de trend in ontharen met 100% natuurlijke suikerpasta.

 

Body Sugaring opfris training (NIEUW)

Nieuw in de trainingsgids: Vier keer per jaar organiseren wij een terugkomstdag voor onze Body Sugaring Experts en geven verdieping in de Sugarpaste producten, innovaties en werkmethodieken

 

Body Sugaring Overstap training (NIEUW)

Op zoek naar het perfect product voor Body Sugaring? Wil je ook vol zelfvertrouwen kunnen ontharen in je salon? Mis je de support of krijg je zelfs geen contact?

Dan is het tijd om over te stappen naar Holiday Body Sugaring

Vanaf nu kun je een individuele Body Sugaring overstap training volgen. Wij helpen jou met jouw vaardigheden optimaliseren en leren je werken met Holiday Sugarpaste. 

 

Boyzilian Wax (NIEUW)

Na introductie van de Brazilian wax training is er nu ook de speciale Boyzilian wax training. Onze Trainers hebben deze specifieke training ontwikkeld en is als individuele training opgenomen in de trainingsgids. 

 

Wimperstyling

Nieuw in de trainingsgids is de Workshop WimperStyling. Een workshop met de allerlaatste trends. Daarmee wordt jij de expert in wimperstyling in jouw omgeving en kun je extra omzet realiseren in je salon

 

 

Of ga voor een van de workshops

  • Workshop Stripwax 
  • Workshop Elastic Wax (met o.a. Black Wax)
  • Workshop Sugar Wax

 

 

 

 

Bekijk de trainingsgids op je gemak en maak je keuze. Heb je vragen, laat het dan even weten. Wij helpen je graag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies en ons privacybeleid »