Display NSC Gel Polish Small

Artikelnummer: SESTOJUNIPIO
Beschikbaarheid: Nu Bestellen - Direct leverbaar
Levertijd: Voor 13.00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

Display NSC Gel Polish, voor professionele salons

Display NSC Gel Polish van La Femme Professionel biedt ruimte voor 24 kleuren La Femme NSC Gel Polish. Een ideaal middel om extra verkoopomzet te realiseren. Zien doet verkopen.

Iedere NSC (NEVER STOP COLOR) Gel Polish van la Femme heeft een gekleurde dop met daarin een druppel van de NSC Gel Polish. Zo krijg je de echte kleur direct te zien en kan je met een range van 24 verschillende kleuren ieder klant voorzien van fantastische NSC Gel Polish op hun nagels. Ze kunnen tijdens de behandeling ook al nadenken over de kleur die ze volgende keer op hun nagels willen.

Je kunt de display ook gebruiken voor direct verkoop van Gel Polish.

 

Met deze display NSC Gel Polish kun je afwisselend per seizoen 24 kleuren laten zien, zo heb je ieder keer weer nieuwe kleurtjes.

 

Display NSC Gel Polish. uitvoering

De display biedt ruimte voor 24 flesjes La Femme NSC Gel Polish van 15 ML

De doppen van de NSC Gel Polish zijn gekleurd en voorzien van een nummer, waardoor je eenvoudig kunt zien welke verkocht is en welke je kunt nabestellen.

Je kunt de NSC Gel Polish ook combineren met de Base Coat en Top Coat

 

TIP: Met de NSC Gel Polish kleurenwaaier erbij kun je de klant extra goed laten zien welke kleuren beschikbaar zijn en kan deze voor een volgende behandeling kiezen voor een andere kleur, die het meest passend is voor dat moment of gelegenheid. Je kunt dan het bijpassende nummer bestellen.

Display NSC Gel Polish

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies en ons privacybeleid »