Supersnelle verzending v.a. € 4,25> Gratis v.a. € 49,-
Bestel nu, betaal na 30 dagen met Klarna
30 dagen bedenktijd
Beauty Box Cosmetics: Zakelijk >>
0
0

Door Cor, 15 november 2021

Bovenlip ontharen, welke manier is de beste?

Bovenlip ontharen, kies jouw methode van ontharen

Er zijn verschillende methoden voor bovenlip ontharen, de voorkeur bepaal je uiteindelijk zelf. Bekijk de verschillende methodieken die worden gebruikt.
 

Bovenlip ontharen: scheren

Het scheren van de bovenlip wordt niet aangeraden omdat na het scheren de haartjes stugger worden het gevolg hiervan is dat er vaker gescheerd moet worden en dat de kans op ingegroeide haren op de bovenlip steeds groter wordt.
 

Bovenlip ontharen: Epileren

Dit is veelal de eerste methode die door vrouwen wordt toegepast omdat er in het begin vaak enkele haartjes op de bovenlip verschijnen. Het zullen met name de wat dikkere en donkere harsen zijn die geëpileerd zullen worden. De donzige "babyhaartjes" laat men veelal zitten omdat deze toch niet opvallen.
 

Bovenlip ontharen: Harsen, waxen of Sugaren

De meeste toegepaste methode is het harsen of sugaren van de bovenlip. Reden hiervoor is dat bij een juiste hars, wax  of sugarbehandeling alle haartjes op de bovenlip zijn verdwenen. Die blijven dan veel langer weg in vergelijking met scheren. Bijkomend voordeel van het harsen, waxen of sugaren is dat je het eenvoudig zelf kunt doen en het is ook de meest toegepaste methode bij schoonheidsspecialisten.
 

Bovenlip ontharen: Definitief ontharen

Alle bovengenoemde manieren zijn allen tijdelijke manieren van ontharen. Het definitief ontharen van de bovenlip kunt u doen middels een laser behandeling of door elektrisch te ontharen. Deze vormen van ontharen gebeuren veelal in een laserkliniek of schoonheidssalon, waar u een aantal behandelingen ondergaat. Bij de laser en elektrische behandelingen zullen de haarzakjes vernietigd worden zodat er geen haren meer op de bovenlip zullen groeien. Het enige verschil tussen deze twee vormen is dat er bij laser ontharen gewerkt wordt met laser pulsen waar warmte bij vrijkomt en bij elektrische ontharen met stroomstoten, die overigens niet pijnlijk zijn. U krijgt na een aantal behandeling een blijvend resultaat.
 
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies en ons privacybeleid »