Gratis verzending vanaf € 49,-
Betaal achteraf met Klarna
30 dagen bedenktijd
Nieuwe Producten
0

Naamswijziging van Harswinkel naar BEAUTY BOX COSMETICS Lees meer>>

0

Naamswijziging van Harswinkel naar BEAUTY BOX COSMETICS Lees meer>>

Door J. Spierenburg, 13 december 2018

Bovenlip harsen

bovenlip waxen


Bovenlip harsen, wat heb je nodig?

Voor het ontharen van de bovenlip heb je het volgende nodig:

 

 


Bovenlip waxen met Holiday Elastic wax White

Stap 1. Doseer het gewenst aantal parels Holiday Elastic White wax in een leeg blik, Plaats deze in de heater en verwarm deze. Deze is op de goede temperatuur als deze vloeiend is als honing

Stap 2. Reinig de bovenlip met Holiday pre wax lotion om alle make up te verwijderen, Dep deze droog met een tissue en breng eventueel een beetje Lavendelpoeder aan, door de lavendel poeder, hecht de wax niet op de huid.

Stap 3. Breng de Holiday Elastic White wax aan op de bovenlip met een kwast of smalle spatel. Breng de wax aan met de haargroeirichting mee. De Holiday Elastic wax vloeit om de ongewenste haren heen. Probeer aan het uiteinde een puntje wax omhoog te laten steken. Dit wordt straks het punt waar je de Holiday Elastic wax wegtrekt.Laat de aangebrachte wax even afkoelen, daardoor zet de wax de haren vast

Stap 4. Trek nu de wax tegen de haargroeirichting in weg, druk direct de huid aan om de eventuele pijn weg te nemen.

Stap 5. Behandel na het bovenlip harsen de onthaarde huid met Holiday after wax oil, Deze olie verzorgt de huid en verwijdert eventuele restje wax. Voedt de huid vervolgens met een Holiday after wax cream. Zo voorkom je roodheid en uitslag na het bovenlip waxen

 

Wil je meer details, lees dan verder.....

 

Bovenlip waxen met Holiday Elastic wax: Temperatuur

Je bovenlip waxen doe je uiteraard op de juiste temperatuur. De Holiday Elastic wax mag niet te koud zijn, want dan vloeit deze niet goed om de ongewenste haren en worden de haren bij bovenlip waxen niet goed opgenomen in de Holiday Elastic wax. Het resultaat zal dan ook minder zijn. De Holiday Elastic wax mag ook niet te warm zijn, want dan zou jij je bij het bovenlip waxen kunnen verbranden. Het beste kun je een geschikte waxheater gebruik die de Holiday Elastic wax op de juiste temperatuur brengt en houdt. Zo voorkom je teleurstelling bij het bovenlip waxen. De temperatuurinstelling van de waxheater is afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Is deze omgeving koud zoals in de winter, dan heb je soms een iets hogere instelling nodig dan wanneer je in de zomer aan de slag gaat met bovenlip waxen.

Test altijd vooraf (als de wax licht stroperig is zoals honing) de temperatuur van de Holiday Elastic wax aan de binnenzijde van de pols. Dit moet aangenaam voelen en niet te heet.

 

Bovenlip waxen met Holiday Elastic wax: Voorbehandelen

Reinig bij bovenlip waxen de huid van de bovenlip goed met een Holiday pre wax lotion, deze lotion verwijdert alle sporen van make up en maakt de huid vetvrij, je kunt ook reinigen met alcohol maar dat droogt de huid direct uit. Breng met een vinger eventueel wat talkpoeder aan op de bovenlip, dit zorgt dat bij de wax minder hecht aan de huid bij het bovenlip waxen.

 

Bovenlip waxen met Holiday Elastic wax: Aanbrengen met spatel

Neem een smalle spatel met een hoeveelheid Holiday Elastic wax breng de Holiday Elastic wax met de spatel aan met de haargroeirichting mee. Bij bovenlip waxen werk je meestal vanaf het midden naar buiten. Zorg dat de Holiday Elastic wax de haren volledig inpakken, druk de wax met de spatel aan zodat de wax goed kan hechten aan de haartjes. Breng op de punt van de spatel nog wat extra Holiday Elastic wax aan op het uiteinde van de waxstrook en beweeg deze omhoog. Dan ontstaat een trekpunt om de wax straks te kunnen verwijderen. 

 

Bovenlip waxen met Holiday Elastic wax: Aanbrengen met kwast

Neem een smalle waxkwast (10- 15 MM) met een hoeveelheid Holiday Elastic wax breng de Holiday Elastic wax met de waxkwast aan met de haargroeirichting mee. Bij bovenlip waxen werk je meestal vanaf het midden naar buiten. Zorg dat de Holiday Elastic wax de haren volledig inpakken, druk de wax met de waxkwast aan zodat de wax goed kan hechten aan de haartjes. Herhaal dit twee tot drie keer. Breng met de waxkwast nog wat extra Holiday Elastic wax aan op het uiteinde van de waxstrook en beweeg deze omhoog. Dan ontstaat een trekpunt om de wax straks te kunnen verwijderen.

 

Bovenlip waxen met Holiday Elastic wax: Verwijderen

Bij bovenlip waxen is de meeste veilige en gebruikte methode dat de Holiday Elastic wax tegen de haargroeirichting in, vlak langs de huid wordt verwijderd. Je kunt ook de huid tussen duim en wijsvinger spannen en met de andere hand de wax verwijderen. Druk direct na het verwijderen de huid stevig aan, dat verzacht de pijn direct bij het bovenlip waxen!

 

Bovenlip waxen met Holiday Elastic wax: Nabehandelen

Na het bovenlip waxen reinig je de huid met een Holiday after wax oil met Azuleen deze verwijdert eventuele restjes Holiday Elastic wax en zorgt dat de huid kalmeert. Tot slot breng je een verzorgende nabehandelingscream aan die roodheden en huiduitslag vermindert en de huid sneller laat herstellen.

 

 

 

Blog Bovenlip Harsen

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies en ons privacybeleid »