Supersnelle verzending v.a. €3,95> Gratis v.a. € 49,-
Bestel nu, betaal na 30 dagen met Klarna
30 dagen bedenktijd
Beauty Box Cosmetics: Zakelijk >>
0
0

Door Janny Spierenburg, 31 maart 2020

Benen waxen of Benen harsen met Holiday Stripwax, hoe doe je dat?

Benen waxen of benen harsen met stripwax, doe je zo..

Benen waxen met Holiday stripwax is snel zelf aan te leren en goed zelf te doen zonder hulp.

Met behulp van de video die je krijgt toegestuurd bij aanschaf van een DIY waxing set kun je stap voor stap zien hoe het werkt.

Holiday Stripwax is in blik of harspatroon verkrijgbaar, Voor benen waxen gebruik je een Spatel met wax uit blik of een harspatroon met brede roller. Volg het 8 stappenplan om de meest ideale manier van ontharen te verkrijgen. 

 

Benen waxen - Benen harsen, 8 stappenplan

Stap 1. Verwarm de Holiday stripwax in de daarvoor bestemde waxheater of harsverwarmer
De stripwax is op de goede temperatuur als deze vloeiend is als honing

Stap 2. Reinig de benen met Holiday Pre wax lotion en dep deze droog met een tissue. Holiday pre wax lotion verwijdert alle sporen van bodylotion en maakt de huid vetvrij.

Stap 3. Breng Lavendelpoeder aan op de benen. Door de lavendelpoeder, hecht de wax niet op de huid

Stap 4. Breng Holiday stripwax aan met de spatel of de roller die op het harspatroon is bevestigd. Breng de wax aan met de haargroeirichting mee. De Holiday stripwax vloeit om de ongewenste haren heen. Laat de aangebrachte stripwax even afkoelen, daardoor zet de wax de haren vast

Stap 5.  Breng nu een Holiday Harsstrip aan op de aangebrachte wax en wrijf deze stevig aan

Stap 6. Trek  de Holiday Harsstrip weg tegen de haargroeirichting in. Druk de huid direct aan, dit verzacht direct eventuele pijngevoelens

Stap 7. Behandel na het benen waxen, de onthaarde huid met Holiday After Wax Oil.Holiday After wax Oil verzorgt de huid, sluit de poriën en verwijdert eventuele restje wax. Let op! Gebruik je Holiday Sugar(strip)wax verwijder reinig dan na met lauwwarm water

Stap 8.  Verzorg de behandelde huid extra om roodheden en uitslag te minimaliseren. Breng Holiday Eleven aan om de huid extra boost voor herstel te geven. Masseer enkele druppels in de behandelde huid. Dit zorgt dat roodheden en eventuele huidirritatie snel verdwijnt. BrengHoliday After wax Cream aan om roodheid en huidirritatie of huiduitslag te verminderen

holiday stripwax  

Benen waxen - Benen harsen: de  Temperatuur

Jouw benen waxen met Holiday stripwax doe je met Holiday stripwax op de juiste temperatuur.

  • De wax mag niet te koud zijn, want dan vloeit deze niet goed om de ongewenste haren en worden de haren bij benen waxen niet goed opgenomen in de Holiday stripwax. Het resultaat zal dan ook minder zijn.
  • De Holiday stripwax mag ook niet te warm zijn, want dan zou jij je bij het ontharen kunnen verbranden.
  • Het beste kun je een regelbare waxheater gebruiken die de Holiday stripwax op de juiste temperatuur brengt en houdt. Zo voorkom je teleurstelling bij het benen waxen.
  • De temperatuurinstelling van de waxheater is afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Is deze omgeving koud zoals in de winter, dan heb je soms een iets hogere instelling nodig dan wanneer je in de zomer aan de slag gaat met benen waxen.
  • Test altijd vooraf (als de wax licht stroperig is zoals honing) de temperatuur van de Holiday stripwax aan de binnenzijde van de pols. Dit moet aangenaam voelen en niet te heet.

 

Benen waxen- Benen harsen, bestellijstje

Je kunt eenvoudig een DIY wax at home set bestellen en dan kun je al starten. Meer heb je niet nodig.

Benen waxen - Benen harsen met Holiday Stripwax

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies en ons privacybeleid »